martes, 30 de mayo de 2017

Activitats

19.

a)Adob Els aliments es sumergeixen en vinagre,sal i aigua

b)Dessecació S'aplica calor fins que el producte es seca

c)Pasteurització Un liquid se sotme a temperatutres molt elevades durant un periode de temps molt breu

d)Salaó L'aliment es deshidrata salant-lo

e)Liofilització El producte es congela i despres es deixa en una cambra de buit


21.

a)Per conservar la llet s'utilitza la tecnica de pasteurització.

b)Amb la tecnica de la salaó es vol deshidratar els aliments sense aplicar calor, sinó sal.

c)El procés pel qual un aliment es conserva per sota dels 5 graus sota zero s'anomena congelació.

d)En el procés d'enllaunació, els aliments primer s'escalfen i despres s'envasen al buit.

e)El proces pel qual un aliment se submerlleix en una microorganismes s'anomena adob.

f)Per fer l'almivar, primer es cou l'aliment i seguidament es recobreix amb una solució saturada d'aigua.

g)Amb la liofilització el producte es congela i despres es deixa en una cambra de buit.


22.

a)Maduixes Almivar

b)Salmó fumat Fumatge

c)Figues seques Dessecació

d)Cafè Liofilització

e)Llet Posterització

f)Embotits Dessecació

g)Xocolata Refrigeració

h)Iogurts Posterització


No hay comentarios:

Publicar un comentario